Radio Balkanfox

NEMA IZVINJENJA, ZASTUPAM SVOJ STAV: Đorđe David napravio HAOS u emisiji, a sad rekao šta misli o MILIJU!

Podelite ovu vest


Đorđe David optužio je Aleksandra Milića Milija da šteluje mikorone svojim kandidatima kako bi zvučali bolje od ostalih.

Nakon toga nastao je haos u emsiji, a roker je rešio da sve objasni.

“To što kažem tamo ili uradim je sve u žaru borbe za kandidate. Svako od nas ima pravo da kaže šta čuje ili vidi. Ne želim da ulazim u to da li je Mili pogrešio ili je u pravu, a ja nisam. Ja to ostavljam da publika zaključi. Bilo kakva rasprava ili neslaganje među nama, publika će oceniti ko je u pravu”, ispričao je roker.

Đorđe David
foto: Printscreen

“Snežana Đurišić me je podržala. Šta je bilo posle i da li sam sa još nekim pričao na temu štelovanja mikrofona ostavio bih za sebe. Svako od nas zastupa svoj stav, a tu izvinjenja nema, ako ste možda mislili da sam se izvinio nakon snimanja – nisam. Saša Popović je bio na Milijevoj strani oko cele te priče vezane za štelovanje mikrofona, a za to mogu da kažem samo super i divno”, kaže roker za “Star” prenose mediji.

Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen/Zvezde Granda

“Ne plašim se Milija da može da me istera iz žirija. Ja svoj posao časno radim, a ako me otkače, hvala Bogu, imam šta da radim. O mom opstanku u žiriju će odlučiti članovi produkcije, a to je na prvom mestu Saša Popović, pa tek onda Mili, a zatim Snežana Đurišić i još jedan čovek”, dodao je Đorđe.

“Nije to ekipa ljudi koja se oslanja samo na jednog čoveka ili samo na Milija, to je ekipa od više ljudi. Mili nije glup, on ima osećaj da čuje ko je dobar, a ko ne”, zaključuje Đorđe David.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Star


KurirIzvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar