Radio Balkanfox

Nemam kome da se POŽALIM, ni sa kim da se POSAVETUJEM!


DUŠICU JAKOVLJEVIĆ PREPLAVILE EMOCIJE! Za voditeljku je ovo važan dan: Nemam kome da se POŽALIM, ni sa kim da se POSAVETUJEM!

Foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka Dušica Jakovljević oglasila se na svom Instagram profilu i podelila je sa pratiocima zbog čega današnji dan doživljava sa najviše emocija.

Naime, njena majka slavi rođendan, a Dušica joj je javno uputila posebnu rođendansku čestitku, kao ćerka jedinica.

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić

“Danas je za mene najveći praznik! Danas slavimo Dan rođenja najbolje majke na svetu! I ja znam da ćete vi sada reći – pa svaka majka je najbolja svom detetu, ali ja jednu majku imam, pa ja o svojoj mogu da pričam! Činjenica je da ja ne znam gde bih sad bila da nije moje majke. Ne samo što se ne bih rodila da nije bilo nje, logično, nego što ne bih ništa ni mogla ni postigla. Ja sam, eto tako se zadesilo, jedinica. Nemam ni brata ni sestru kojima mogu da se požalim, pohvalim, posavetujem. Ali, Bog mi je dao roditelje pune topline, razumevanja, strpljenja, one koji me čitaju kao knjigu i daju podršku uvek, čak i kad ozbiljno nešto zabrljam. Pitaju me često u intervjuima – kako sam toliko jaka i samostalna, kako tako guram život sa osmehom… Tako što ja imam dvoje ljudi zbog kojih moram uvek da budem danas bolja nego juče, a ne mislim na moju decu. Mislim na moje roditelje”, ispisala je voditeljka, pa nastavila.

“Mama, hvala ti što si se zaljubila baš u tatu i što si pala na njegov dorćolski šarm! Tata, hvala ti što si joj pisao pesme svakog dana vojnog roka, pa sve to sam ukoričio i sačuvao… I zato nikada neću pristati na manje od toga. Biću zauvek zaljubljena u vas dvoje i vašu ljubav… Mi smo, zauvek, DMD (Dušan, Marija, Dušica). Srećan rođendan, kraljice Marija!”, napisala je Dušica uz sliku na kojoj je s majkom i ćerkom.

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NADOGRADILA KOSU I UTEGLA SE: Voditeljka u TOP izdanju i ŠLJOKICAMA, o ovom stajlingu će se pričati!

10:14

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NADOGRADILA KOSU I UTEGLA SE: Voditeljka u TOP izdanju i ŠLJOKICAMA, o ovom stajlingu će se pričati!

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar