Radio Balkanfox
Nemanja Stevanović bez dlake na jeziku!

Nemanja Stevanović bez dlake na jeziku!


Nemanja Stevanović pripada jednoj od prvih generacija „Zvezda Granda“, popularnog takmičenja, a tokom vremena se dosta povukao u ilegalu.

No, pri prvom pojavljivanju u jednoj emisiji posle dužeg vremena, on je rekao kako njegove kolege nemaju hitove u poslednje vreme, a posebno je pomenuo Acu Lukasa.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Darko Lazić je uspeo posle nekoliko godina. Sloba Vasić je imao pesmu „Anonimna“ i to je to. Teško je da ubodeš i sledeću pesmu da bude hit i da bude snažna. Nekome se posreći. I sa albumima je mnogo teško – započeo je Nemanja izlaganje u „Grand magazinu“, a onda dodao:

– Mnogi su jaki pevači izbacili albume u zadnje vreme, pa ne čujem da se te pesme negde vrte. Evo, Aca Lukas, nema hitova kao što je imao pre, a ima ih koliko hoćeš odranije – rekao je Nemanja, pa nastavio:

– Autori imaju ozbiljnu krizu, pevači imaju krizu. Ne znaju gde će i šta se. Sve se izmešalo. Ima mnogo pevača, svaki drugi dan izlazi neka nova pesma. Ja sam bio u „Zvezdama Granda“ pre 16 godina. Ova današnja omladina da li uopšte i zna ko sam ja?! Zna, ali ne u onoj meri kao kada smo bili na „Grandovoj“ sceni.

ATAImages/ Antonio Ahel

 

Da li će mu Lukas i ostale kolege zameriti na ovim izjavama ostaje da se vidi.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Izvor:24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend