Radio Balkanfox

NENAD ŠKUNDRIĆ NIŽE USPEHE U HRVATSKOJ I GRČKOJ! –


Bez obzira što se čini da se Nenad Škundrić primirio kada je javno eksponiranje u pitanju, on je nikad aktivniji na mnogim poljima, uostalom, kao što ste i navikli od njega.


Trenutno je najaktuelnija njegova muzička misija i to kada je teritorija Hrvatske, ali i Grčke u pitanju. Poznati hrvatski izvođač Matej Plavček nedavno je objavio svoj drugi album, a na istom se nalazi nekoliko Škundrićevih pesama. “Bježiš mi kao nikada” je naslovna pesma na albumu, snimljena u duetu sa grčkim muzičarem Pavlosom Kapom, koji je bio zadužen za muziku i aranžman, dok je Škundrić napisao tekst.

– Duetska pesma “Bježiš mi kao nikada” je trenutno jedna od slušanijih pesama u Hrvatskoj i siguran sam pesma koja je na neki način lična karta Mateja Plavčeka, u smislu da ga je dosta pevački i produkcijski oblikovala. Na njegovom albumu se nalazi još jedna moja pesma koja se zove “Život”, na koju sam veoma ponosan i za tu pesmu je vladalo veliko interesovanje jer su mnogi želeli da je snime, zbog specifičnog i emotivnog teksta. Radujem se nastavku saradnje, kako sa hrvatskim, isto tako i sa grčkim muzičarima jer smo pronašli nit koja će nas i u budućnosti muzički i prijateljski povezivati, a sve to će rezultirati dobrim i kvalitetnim pesmama, izjavio je Nenad Škundrić za naš portal, a vi u nastavku poslušajte obe pesme za koje je napisao tekst.Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar