Radio Balkanfox

Nestala sa scene, propao joj i drugi brak, a sad ima novi posao!Poznatu pjevačicu Tanju Banjanin dugo nismo imali prilike da vidimo, a nedavno je sve obradovala svojim nastupom na festivalu posvećenom Korneliju Kovaču.

Tanja je prošla kroz težak period u svom životu. Nakon kraha dva braka, pjevačica se povukla sa scene, a iako od pjevanja nikad nije odustala sada ima i novi posao.

– Čovjek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Poslije prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Kćerka je imala tek dva mjeseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize – ispričala je pjevačica jednom prilikom za domaće medije.

Danas Tanja izgleda nikad bolje, a nije krila sreću što se ponovo našla u Nišu.

– Drago mi je što sam ponovo tu. Jako je lijepo sve, željna sam bila nastupa i drago mi je što sam baš na večeri Bate Kovača, meni je on prirastao srcu još iz 1997. godine kada sam pobijedila na festivalu u Crnoj Gori – kaže Tanja.

Ljeto je provela radno, na nastupima, a period korone i na nju je uticao teško, kao i na većinu umjetnika.

– Jeste teško, ja sam se opet zaposlila, jer vrag je odnio šalu, ali i pored toga nastavljam da pjevam – kaže Tanja.

Izvor: KurirE-Turneja

radiobalkanfox

Dodaj komentar