“Nije bilo kako smo zamišljali, imao je tremu”

Podelite ovu vest


Manekenka Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, porodila se i na svet donela njihovo drugo dete. Ona se, kako je i planirala, porodila u Beogradu, a sportista nije prisustvovao porođaju iako je to bila želja oboje. On je već juče bio deo postave Remsa, gde je branio zbog čega je u trenutku rođenja sina bio u karantinu.

Ana Rajković, Predrag Rajković

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Ana Rajković, Predrag Rajković

– Ana je očekivala da će se poroditi ranije, te da će Peđa biti tu zbog obaveza oko reprezentacije. Međutim, kako porođaj nije krenuo kako su zamišljali, Rajković je morao da se vrati za Francusku zbog obaveza u klubu. Plan je bio da se Ana, kao i prvi put, porodi u Beogradu, i ona je u srpskoj prestonici bila još od osmog meseca trudnoće. Ona i beba se osećaju dobro i porođaj je prošao u najboljem redu. Mališanu su unapred dali ime, tako da je bilo poznato da će se zvati Tadija – kaže naš izvor blizak paru i dodaje:

– Slavilo se čitavo noć kako u domu Aninih roditelja, tako i kod Rajkovića. Peđa je zbog utakimce koja se igra za vikend ipak morao da nazdravi bez velike pompe. Presrećan je i jedva čeka da vidi sina. On stiže u Srbiju najverovatnije danas.

Čestitke pljušte sa svih strana, a srpski golman odmah je javno podelio svoju sreću, kao i fotografiju supruge i sina iz porodilišta.

– Hvala ti, živote, na još jednom prelepom anđelu. Volim vas – poručio je Predrag.

Ana i Predrag su u julu prošle godine dobili starijeg sina Relju, a ona za “Blic” kaže da je i ovaj porođaj prošao u najboljem redu, baš kao i prvi put kada se porađala.

– Porođaj je protekao stvarno savršeno. Bukvalno sam se porodila za sat vremena. Pukao mi je vodenjak dok sam bila kod kuće, odmah sam krenula u porodilište i sat vremena nakon što sam ušla u bolnicu sam se porodila. Stvarno sam imala neverovatno sreće. Peđa je, nažalost, bio u karantinu s obzirom na to da je juče igrao utakmicu. Ja sam mu samo javila da idem na porođaj jer je bilo pola 12 uveče. Kada sam mu javila da sam se porodila, bio je šokiran jer je sve išlo mnogo brže nego prvi put – kaže Ana i dodaje:

– Bili smo sve vreme na telefonu imao je baš tremu, ali kako je sve bilo brzo, opustio se. Tata je uspeo malo sa drugarima da proslavi u karantinu i nadamo se da će uspeti da dođe već koliko danas.

VIDEO: Predrag i Ana Rajković: Beba će se zvati Tadija

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar