Radio Balkanfox

NIJE IMAO GDE NI KAFU DA SKUVA, a onda mu je ova pevačica kupila šporet

Podelite ovu vest


Reper Ivan Ivanović Đus preselio se u Šabac sa porodicom, gde ga je posetila jedna naša pevačica i donela mu neobičan poklon.

Ivan Ivanović Đus

Foto: G. Srdanov / RAS Srbija

Ivan Ivanović Đus

Đus je, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, otkrio da se tokom pandemije korona virusa s porodicom preselio u Šabac, ali i da je, dok je zidao kuću, dobio poziv od pevačice Vere Matović koja mu je rekla da će svratiti kod njega na kafu.

Ona mu je, kako je ispričao, tom prilikom poklonila šporet.

– Ja skačem iz kreveta, dolaze Vera i Raca, Vera u “Tojoti jaris”, dolazim ja, otvaram gepek, kada ono šporet – prisetio se Đus.

Vera je dodala:

– Ja sam ga pitala imaš li u Šapcu šporet da kuvamo kafu, on kaže ne, ali ću kupiti. Tada sam odmah znala šta ću mu pokloniti.

Reper je zatim otkrio kako izgleda njegov život van Beograda.

Vera Matović

Foto: RAS Srbija

Vera Matović

– Kada sam došao u Šabac prvo sam osetio temperament, brate to sve ludaci kao ja, rek’o to je to, smisao za humor je ludački i svi imaju dobar vajb, prija mi Sava, vazduh, sve – zaključio je Đus.

Podsetimo, Đus se svojevremeno oprobao u nekoliko rijaliti programa, ali ističe da je to za njega sada samo ružna prošlost i da ne bi ponovo prihvatio učešće.

– Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost. Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu – rekao je Đus.

VIDEO: Đus o novom imidžu

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar