Radio Balkanfox

Nije mogla ništa da obuče, a onda je počela sa ovom dijetom

Podelite ovu vest


Voditeljka Dušica Jakovljević ispričala je da je odlučila da smrša u trenutku kada više nije mogla da obuče haljine za snimanje emisije, koje su joj organizatori doneli. Tada je rešila da krene na dijetu i uspela je da smrša devet kilograma.

Dušica Jakovljević

Foto: J. Simonović / RAS Srbija

Dušica Jakovljević

“Početkom 2019. imala sam mnogo problema sa kilažom. Bila sam i otečena jer se nikada nisam bavila sportom pa mi je i to utucalo na povećanje težine. Do 33. godine me je služila genetika i mogla sam da jedem koliko sam htela, ali poslednjih godina to nije slučaj. Tako sam sa konfecijskog broja 36 došla do 40”, rekla je voditeljka za “Hit informer”.

“Moj posao zahteva po šest sati sedenja u programu uživo. Bilo mi je nelagodno jer nisam mogla da obučem nijednu haljinu koju su mi doneli. Video mi se stomak kao da sam u poodmakloj trudnoći. U tom trenutku sam rekla: Dušice, dosta je bilo. Sad si stvarno preterala.”

“Pored tri obroka dnevno, uvela sam i dve užine. Za doručak sam jela ovsene pahuljice sa voćem ili jaja sa salatom. Za ručak meso i salatu. Za prvu užinu sam jela dve jabuke ili dve kruške, a za drugu kiselo mleko sa čija semenkama”, otkrila je Jakovljevićeva, koja je uspela da smrša devet kilograma i sada ima 60.

OVO JE JELA DUŠICA TOKOM DIJETE

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem ili jaja sa salatom.

Ručak: Meso sa salatom

Večera: Tuna salata

VIDEO: Dušica Jakovljević posle operacije grudi

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

U trendu