Radio Balkanfox

Nije sve bajno kako izgleda! Evo ko se od žirija prati na Instagramu, Ceca nije na listi čak 4 člana


Počelo je snimanje ovogodišnje sezone takmičenja Zvezde Granda, a izmena u sastavu žirija izazvale su najveću pažnju javnosti.

Ono što je obeležilo sam početak snimanja jeste iznenadna odluka pop zvezde Jelene Karleuše da napusti pomenutno muzičko takmičenje.

Ovaj Jelenin potez bio je danima u centru pažnje, baš kao i saopštenje produkcije da je novi član ni manje ni više nego folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Na snimanju prve emisije ovogodišnje sezone, novinarima, a i javnosti najzanimljiviji bili su komentari ostalih članova žirija na Jelenin odlazak, ali i Cecin dolazak.

S obzirom na to da je Jelena veoma dobra Marijina prijateljica, najzanimljiviji je svima bio prvi suret Šerifovićeve i Ražnatovićke.

Niko od njih ni za koga od članova nema ništa sem reči hvale, ali šta govore njihovi Instagram profili?

Ko koga prati na Instagramu?

Marija Šerifović 

Pevačica i dalje prati svoju prijateljicu Jelenu Karleušu, ali od sadašnjih članova među njenim prijateljima na Instagramu je samo još Ana Bekuta.

Ana Bekuta

Ana prati Mariju, Đorđa Davida i Viki Miljković, a zanimljivo je da Ceca nije na ovoj listi, kao ni Snežana Đurišić koja nju, za promenu, prati.

Snežana Đurišić 

Đurišićeva u svojoj listi pratilaca na Instagramu ima Cecu Ražnatović, Viki Miljković, Anu Bekutu, Đorđa Davida i Mariju Šerifović. Te je ona jedina koja ima ceo sastav žirija Zvezda Granda na Instagramu.

Svetlana Ceca Ražnatović 

Foilk zvezda prati svoju kumu Viki Miljković, a osim nje na listi joj je još samo Snežana Đurišić.

Aleksandar Milić Mili

Poznati kompozitor na Instagramu ima nalog Miligram, a od kolega iz Zvezda Granda prati Snežanu Đurišić, te Dragana Stojkovića Bosanca.

Đorđe David 

Pevač koji je poznat kao neko bez dlake na jeziku prati sve svoje kolege iz žirija, ali ne i Svetlanu Cecu Ražnatović.

Dragan Stojković Bosanac

Bosanac na zvaničnom Instagram profilu prati sve - Snežanu Đurišić, Mariju Šerifović, Anu Bekutu, Cecu Ražnatović, Viki Miljković, Đorđa Davida, Milija.

Viki Miljković

Pevačica prati Mariju, Anu, Cecu i Đorđa.

Fotografije sa prvog snimanja emisije Zvezde Granda, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar