Radio Balkanfox

‘NIKADA NIJE ZAHVALIO MINIMAKSU I NJEGOVOM SINU ŠTO SU OD NJEGA NAPRAVILI ŠA!’ Gledateljka BRUTALNO isprozivala Aleksića, pa se osvrnula na ‘rijaliti


Nije birala reči!

Ivana iz Čačka uključila se, ne bi li komentarisala večerašnje goste i obratila im se:

Moji su idoli bili Nadica i Marko, ali sam znala da će Nadica da pobedi. Ima predivnu ćerku, ja sam bila i njen fan. Moje društvo je uz Marka, jer je oličenje poštene, iskrene i dobre osobe, mislim da je to najbitnije kod čoveka. Svi traže neku iskrenost, a onda se naljute. Tebe znam preko sestre, koja se nekada družila sa tobom, obožavam te! – govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah zatim usledilo je novo telefonsko uključenje sa Voždovca:

Pozdravljam sve vas. Ja sam modni kreator, umetnici rade noću, pa vas slušam. Marko je jedan inteligentan i pametan, svaka mu je na mestu. Takva jedna ličnost je potrebna u Zadruzi. Prvo bih prokomentarisala one lutkice, Milica, Rialda, ali kad krenu da pričaju, ja prebacim kanal, ne mogu da ih slušam. Najiritantnija mi je bila Rialda, ali i Milica. Ni tačke, ni zareza, ne dopada mi se. Da kažem i za gospodina Ša, on mi se takođe ne dopada. Meni ne ide u glavu, Nenad nikad nije zahvalio javno Minimaksu i njegovom sinu, koji je od njega napravio Ša – komentarisala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar