Radio Balkanfox

“NIKADA NISAM KORISTILA BOTOKS” Dženifer Lopez napali da je izoperisana, ona se branila i otkrila razlog odlične genetike

Podelite ovu vest


Dženifer Lopez (51), latino zvezda,demantovala je da je ikada imala plastičnu operaciju, pa priznala da nikad nije radila botoks. Ipak, njeni pratioci na mrežama misle drugačije.

Dženifer Lopez

Foto: Profimedia / RAS Srbija

Dženifer Lopez

“Samo bih pomenula da ti se čelo ne pomera, a ni obrve kada pričaš… Imala si botoks, definitivno. I to tone. To je u redu, samo kažem”, glasi jedan od komentara ispod fotografije Dženifer.

“To je samo moje lice! Pričala sam 500.000.000 puta, nikada nisam imala botoks, ništa nisam ubrizgavala i nisam se operisala. Samo kažem”, odgovorila je Lopezova.

“Bićete i vi mladi i lepo, ako budete trošili vreme na to da budete pozitivni, ljubazni i ulivate samopouzdanje drugim ženama”, dodala je Dženifer i samim tim otkrila da je to zaslužno za njenu odličnu genetiku.

Dženifer Lopez

Foto: Profimedia / RAS Srbija

Dženifer Lopez

Jednom prilikom Dženifer je priznala da ju je dečko terao da stavlja botoks sa 23 godine. Ipak, ona je srećna što je odbila, jer se i tada pitala kakvo će joj kasnije biti lice.

VIDEO: Lejdi Gaga i Dženifer u raskošnim haljinima na inauguraciji

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar