Radio Balkanfox

NIKO NIJE BEZBEDAN! Sportista u ČELJUSTIMA korone! LEŽI u bolnici i bori se za život!

Podelite ovu vest

O njegovom stanju govorila je Šumanova supruga, Ana Šuman:

KORONA UZIMA MAHA! Poznati BOKSER u komi!

– Iza svake statistike o obolelima krije se nečije lice, ime. Mladi, nemojte misliti da se ovo neće dogoditi i vama. Biti fizički spreman, zdrav i mlad vas ne spasava automatski. Moj muž svakog nedeljnog jutra pređe 45 kilometara biciklom i nije bolovao ni od čega. Ali, prošle nedelje je došao i mogla sam da ga čujem kako kašlje po kući. U utorak, moj veliki, snažni muž bio je samo senka sebe. Jedva se držao u stolici i nije mogao ni bradu da podigne. Sledećeg dana smo ga hitno odveli u bolnicu i od tad ga nisam videla- ističe Ana.

Zatim je poslala jasnu poruka čitavoj svetskoj populaciji, tačnije mladim ljudima koji još uvek nemaju svet o opasnosti novonastalog virusa.

– Bilo da ste mladi ili stari, u odličnoj sportskoj formi, ili, možda, gojazni, shvatite ovo ozbiljno. Prvo bivate inficirani, pre nego što to i osetite. Protivnik je nevidljiv, pa ni ne znate gde sve virus ostavljate i kako možete mnoge druge da zarazite. Stvarno bih želela da svi sada ostanu u kućama. Trebalo mi je 20 minuta da ga odvedem do toaleta, ali nisam mogla odande da ga izvedem. Počela sam da paničim. Tada sam shvatila koliko je stanje ozbiljno. Nije imao snage ni telefon da drži, pa smo morali da zovemo načelnika da nam govori kako je. Doktori i sestre su maltene trčali, mogli ste jasno da čujete paniku u njihovim glasovima, ali nijednog trenutka nam nisu uskraćivali informacije. Bili su apsolutno nestvarni, svaka njima čast- zaključila je Ana.
Informer

Radio Balkanfox

Dodaj komentar