NINO REŠIĆ UMRO JE PRE TAČNO 13 GODINA: Ćerka mu je sad u rijalitiju, a svima se i dalje srce cepa zbog njenih POTRESNIH REČI!

Podelite ovu vest


Na današnji dan navršava se tačno 13 godina od smrti pevača Nina Rešića.

On je u 43. godini izgubio život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola. Njegova ćerka Sandra Rešić se trenutno nalazi u rijalitiju, a na njenom Fejsbuk profilu je prošle godine osvanula poruka koja je mnoge rasplakala, a u kojoj ona opisuje trenutka kada je saznala da joj je otac preminuo.

foto: Youtube screenshot

– Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku “Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je.” I sada, posle 12 godina, ne zna, gde sam otišla nakon. Rekli su mi “Idi kući”. Ne sećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam želela patetiku. Ružne komentare… Sada me ne zanima. Zaslužan si velikim delom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem da nisam samo prezime. Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapevam tvoju pesmu. A onda više ne pevam ja… Već hor ljudi ispred mene. Verujem da si tada srećan. Negde gore – napisala je Sandra prošle godine na godišnjicu smrti njenog oca.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink


KurirIzvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar