Radio Balkanfox

“NISAM HTEO DA TI OPSUJEM ROĐENU SESTRU, NEGO OD TETKE” Bora se pravdao Milici, ona mu odbrusila: Đavole smrdljivi! (VIDEO)

Podelite ovu vest

Svađa ne prestaje!

Nakon ogromne svađe koja se danas desila između Bore Santane i Milice Kemez zbog kupovine, ona je dobila kaznu i izgubila nedeljni honorar jer je bila agresivna.

Bora je ove večeri pred žurku ponovo prišao Milici, te je počeo da se pravda, a ona se gušila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde, saslušaj me, hoćeš da me saslušaš? Hoćeš, molim te, da me saslušaš? Stani i saslušaj me. Nemam opravdanje, psovao sam te, uvek će da bude tako, nemam opravdanje, ne treba da budeš sa mnom. Ja sam kriv za sve, sutra ću da se odjavim od ovoga. G*vno sam, najgori sam, razočarao sam se u tebe, zato što ne misliš na mene – ponavljao je Bora.

Rekao sam ti da staviš supu na spisak, nisi se setio, sram te bilo – pričala je Milica kroz suze.

Obrukala si me, sve si izvukla najgore iz mene. Nemam reči za sebe, najgori sam, g*vno sam, dođe mi da ubijem sebe sad. Nije ti majka poginula, pa da mi to nabijaš na glavu, ona te je ostavila, nisam ja kriv. Nije do supe, nego te boli k*rac ta mene. Šta sad plačeš? Što si me gađala neseserom, šta mi prilaziš? Ti ne znaš šta mene muči, ne znaš ništa o meni, videla si samo moju lošu stranu. Postao sam najgori čovek, nemam izlaz iz ovoga – naveo je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago ti je što sam izgubila honorar, to si hteo, videla sam da si to želeo. Nemaš srce – pričala je Kemezova dok se gušila u suzama.

Nisam hteo sestru da ti opsujem. Šta plačeš, nisam ti j*bao sestru, nisam ti opsovao rođenu sestru, mislio sam na sestru od tetke – pričao je Bora.

Đavole jedan smrdljivi – odbrusila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.


Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar