Radio Balkanfox

Nisi edukovana, nemaš pojma o životu! (VIDEO)


Prva kupovina u “Zadruzi” pošla je po zlu i već su nastale prve svađe.

Ana Spasojević i Stefan Mihić posvađali su se ispred prodavnice, jer se Stefanu nije dopalo njeno ponašanje prema starijim ljudima, pa joj se odmah suprotstavio i izazvao potpuni haos, u koji su se umešali i njihovi cimeri.

2Pali, seljačino, to nije tvoj problem, neću da pustim i? Zaključana su vrata, ja mogu da radim šta hoću, to nije tvoj problem!”, odbrusila mu je Ana.

Zadruga 5
foto: Printscreen

“Debil si, ćuti! Ne možeš tako prema starijim da se ponaša. Klošarko needukovana, nemaš ništa u životu, čoveku od 70 godina se izderavaš u facu”, vikao je Stefan.

“To radi sve vreme, ide od jedne do druge i govori kako ih je je*ao, nikad ništa nije u životu je*ao!”, nastavljala je Ana.

“Ti si jedna seljanka sa pijace, koja nema ništa u životu, ja sam svetski čovek, edukovan, iz ugledne porodice. Ti nemaš ništa, klošarko!”, raspravljao se Stefan.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

BIĆE PAKLENO! Rijaliti učesnici na samom početku ulaze u LAVIRINT, a 60 takmičara moraće da se OTIMA oko mesta za SPAVANJE!

03:52

BIĆE PAKLENO! Rijaliti učesnici na samom početku ulaze u LAVIRINT, a 60 takmičara moraće da se OTIMA oko mesta za SPAVANJE!

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar