Radio Balkanfox
NISU PRETERANO PERVERZNE, ALI NUŠKARCI LUDE OD NJIH U KREVETU: Ako ste mislile da se mu SVE PRUŽILE

NISU PRETERANO PERVERZNE, ALI NUŠKARCI LUDE OD NJIH U KREVETU: Ako ste mislile da se mu SVE PRUŽILE


NISU PRETERANO PERVERZNE, ALI NUŠKARCI LUDE OD NJIH U KREVETU: Ako ste mislile da se mu SVE PRUŽILE - VARATE SE!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Iako nisu preterano perverzne, ove seksualne žudnje obično ostaju skrivene, a pokazalo se da ih ima većina muškaraca.

Mislili ste da ste pružili svom partneru baš sve što želi u krevetu? Razmislite ponovo! Ove želje obično ne izražavaju, ali često su u njihovim maštarijama…

Iznenađenje!

Iako je rutina prijatna i opuštajuća, u seksu je važno biti maštovit, pa je seks iznenađenja nešto što raduje muškarce koliko i žene. Bilo da je pod tušem, za dobro jutro ili potpuno neočekivano, poput onog usred pranja sudova, možete biti sigurni da vam neće reći „ne“.

Grebanje i ugrizi

Kada vas strast ponese i podivljate između čaršava, ako poželite da gricnete svog partnera za vrat ili ga ogrebete po leđima — pokušajte. Učinite to najpre što je nežnije moguće, kako ga ne biste povredili i da biste videli kako će reagovati. Možda spada u grupu onih ne žele ovakve eksperimente.

Oslobodite jezik

Poljupci jezikom nisu rezervisani za usta — iznenadite ga sočnim poljupcima na mestima gde se najmanje nada, a počnite od vrata.

Zaboravite tišinu

Uzdasi su najbolji dokaz uživanja, pa ne stiskajte usne i slobodno pokažite da vam prija sve što se događa u krevetu.

Mazite se

Filmovi za odrasle nisu toliko popularni bez razloga. Muškarci obožavaju kada žene same istražuju svoje telo i pokažu im šta žele, šta im prija i kako vole da uživaju, pa ćete mu pružiti zadovoljstvo ako mu sami pokažete šta očekujete. To ne podrazumeva samo masturbaciju, već ga možete prijatno iznenaditi ako se dodirnete po grudima, pa čak i samo kosi.

(Espreso/Krstarica)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend