Radio Balkanfox

“Nisu prevazišli ono što ih razdvaja”: Anabela i Marko doneli su veliku odluku zbog Mije


Deluje da su Đoganijevi, od kada je u njihovu porodicu stiglo prvo unuče, uspeli da sve nesuglasice stave po strani.

Naime od kada je Luna sa Markom Miljkovićem dobila ćerkicu Miu, njena majka Anabela Atijas u mnogo boljim odnosima je sa zetom, a samim tim i sa ćerkom.

Ponosna baka ne krije da uživa u svakom trenutku sa unukom, te da joj svakodnevno unosi radost u život.

– Moram da priznam, to mi je najdraža titula do sada. Srećna sam baka jedne prelepe devojčice. Uskoro puni tri meseca i već uveliko komunicira, smeje se i uživa da se druži. Tako da je stvarno jedan predivan period trenutno. Ono što dolazi, sve me raduje – rekla je Anabela.

Tokom prošle godine Anabela je zajedno sa Lunom i Markom, kao i Gagijem Đoganijem, bila učesnica rijalitija “Zadruga 3”. Tamo je više puta imala burne svađe kako sa bivšim suprugom, tako i sa ćerkom i zetom. Žustre svađe, vređanja i nervni slomovi učinili su da publici deluje da Anabela i Marko ne mogu da nađu zajednički jezik, a netrpeljivost između njih učinila je da jedno vreme bude u lošim odnosima i sa Lunom.

Nakon što su izašli iz rijalitija, Anabela je više puta pričala o tome koliko smatra da Marko nije čovek za njenu naslednicu, međutim sada su zakopali “ratne sekire”.

- Anabela i Marko i dalje nisu prevazišli sve nesuglasice, ali su odlučili da nastave dalje kao da ranije nisu imali ozbiljne svađe. Od kada je u porodicu stigla Mia, shvatili su da ne žele negativnu energiju da prenose na bebu, te komuniciraju striktno poslovno. Anabeli je najbitnije da vidi da je Luna srećna, te ne želi više da se meša u njen emotivni život, što je rezultiralo i da su njih dve u mnogo boljem odnosu nego ranije - ističe izvor blizak Atijasovoj za “Blic”.

I sama Anabela je potvrdila da je naučila koliko su njene ćerke, Luna, Nina i Blankica, drugačije od nje, te poštuje njihove izbore i želje.

- Ljubav postoji, zbog svih nas! Predivan je osećaj biti majka tri devojčice. Jedno veliko životno iskustvo po koje sam došla na ovaj svet. Sve tri različite, a sve tri moje. Trebalo je da kroz svaku oživim to nešto njihovo i na različite načine, drugačije poglede na svet i život. Sada vidim da sam baš velika srećnica - istakla je Atijasova u “Novom jutru” na televiziji Pink.

Kako Luna i Marko uživaju u porodičnom vremenu sa ćerkom Mijom, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar