Radio Balkanfox

Njen život je bogat, ne bi sve moglo da stane u FILM!


O CECI BI TREBALO DA SE SNIMI SERIJA! Anastasija sa crvenog tepiha o majci: Njen život je bogat, ne bi sve moglo da stane u FILM!

Foto: Damir Dervišagić, Stefan Stojanović

Zbog burnog života pevačice Svetlane Cece Ražnatović mnogi komentarišu da bi mogao i da se snimi film o svemu što je doživela, a isto to mišljenje deli i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

– Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da mislim da to ne bi moglo da stane u film – ispričala je Anastasija, a potom dodala i da li se može očekivati i od nje da će biti deo takvog projekta.

premijera filma, Toma Zdravković, Anastasija Ražnatović
foto: Stefan Stojanović

– Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se – dodala je ona.

Na pitanje kakve utiske je Ceca ponela sa snimanja prve emisije „Zvezde Granda”, Anastasija je dala samo pozitivan odgovor.

– Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smejala se i da misli da će biti odlična sezona – rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

-Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude deo žirija „Zvezda Granda”. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg – rekla je Anastasija.

Premijera filma, Toma, film Toma
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/24.sedam

Bonus video:

Premijera filma Toma

00:59

Premijera filma Toma

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar