Radio Balkanfox

NJENO PONAŠANJE ŠOKIRALO JE JAVNOST Snimak Dalilinog iživljavanja u rijalitiju zbog bivšeg dečka zgrozilo je sve, lomi i demolira sve pred sobom!Dalila Dragojević je pre nekoliko godina započela svoju karijeru i to u rijalitiju “Parovi“. Ona se tada prezivala Mujić, a njeno rijaliti učešće obeležila je burna veza sa Mladenom Vuletićem.

Naime, ona je oduvek važila za temperamentnu osobu, a otkako je ušla u “Zadrugu 5” mrežama kruži snimak brutalne svađe između nje i Vuletića, koja se desila pred kamerama rijalitija “Mladivi”.

Oni su se posvađali jer je Dalila čula kako njen tadašnji dečko pleše sa drugom devojkom, pa je došlo do žestokog okršaja i tuče.

Mnogi zadrugari upućeni u Dalilinu prošlost govore kako ona žudi za muškarcem koji će u njoj probuditi strast, jer Dejan to ne čini, pa im sve više priča vezana za Filipa Cara pije vodu.

Podsetimo, Dalila se udala za Dragojevića 2017. godine, i od tad je uplovila u mirnu luku, koja joj sada, sudeći po ponašanju u rijalitiju “Zadruga 5”, više ne prija.

NE ZNAM ŠTA DEVOJKE VIDE U NJEMU! Zadrugarka pred Milicom žestoko ponizila Mensura, a potom javno rekla ko joj se sviđa!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar