Radio Balkanfox

NOVI DETALJI! Acu Lukasa u filmu o njegovom životu će tumačiti OVAJ GLUMAC? Uloga Sonje će biti ponuđena NJOJ!

Podelite ovu vest


Alo! |

Pevač Aca Lukas jedan je od retkih čija će životna priča biti pretočena u filmski scenario! Snimanje filma o životu Ace Lukasa planirano je za kraj ove godine, a novinar i pisac Vanja Bulić uveliko radi na scenariju i pripremi materijala.

Aca Lukas
Aca Lukas • Dušan Milenković / RAS Srbija
Naime, produkcija “Hype” radi na ovom projektu, a još uvek se ne zna ko će igrati Lukasa, ali je njegovoj bivšoj supruzi Sonji ponuđeno da u ovom video ostvarenju igra sebe samu. Ideja je i da se, osim visokobudžetnog filma, uradi i serija o Lukasu.

Vladimir Kovačević
Vladimir Kovačević • Zoran Ilić / RAS Srbija

Ukratko, film i serija o Lukasu će biti upravo ono što Lukas zaista jeste i u privatnom životu. Osim dobrog scenarija, veoma je važno i pitanje ko će igrati Lukasa jer je to veoma veliki glumački izazov. Za sada se spominje ime Vladimira Kovačevića, koji ga odlično imitira i skida sve njegove pokrete i mimiku – ispričao je izvor.

Vanja Bulić, koji je kao dugogodišnji novinar i autor kultne emisije “Biseri”, upoznat sa životom naše najveće folk zvezde, ozbiljno je prionuo na posao, i prema saznanjima, do detalja razrađuje scenario. Saša Mirković, idejni je tvorac ovog projekta, i sa svojom produkcijskom kućom, staće iza njega.

Sonja Vuksanović
Sonja Vuksanović • Vladimir Živojinović / RAS Srbija

Iako detalje nije želeo da otkriva u ovoj fazi, potvrdio je saznanja, kao i to da je Sonji Vuksanović ponudio glavnu žensku ulogu.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar