Radio Balkanfox

Novinarka mesec dana bila ZARAŽENA, otkrila zastašujuće detalje borbe za život

Podelite ovu vest


U emisiji “RTS ordinacija” Sanja je rekla da je bila pozitivna od 8. jula do 9. avgusta. A, umor ima i danas.

Kako ona tvrdi, to nije osećaj kao kad si umoram i kada radiš, to je posledica korona virusa i lekari su rekli da je to normalno.

foto: youtubescreen

– Pričala sam sa prijateljima koji su takođe preležali kovid-19 i imali lakši oblik i oni takođe kažu da imaju te simptome i dan danas. Ostalo je sve u redu. Srce, pluća i bubrezi su dobro i to je ono na šta treba da se obrati pažnja – poručuje Sanja Dragićević Babić.

Kaže da je sve počelo tako što je jedno došla na posao u Jutanji program da vodi emisiju i rekla kolegama da se ne oseća dobro. Prethodno veče je imala glavobolju, ali je to povezivala sa stresom i poslom jer je prethodnih dana radila duplo.

– Pre nego što sam otišla u studio neko od kolega je uzeo parfem i kaže – lep je. Ja kažem ništa ne osećam. Možda je problem sa sinusima, pomislim. Posle emisije sam uradila antitela koja su pokazala da sam pozitivna – objašnjava novinarka.

Dodaje da je na Banjici, koja je tada bila kovid bolnica, ispitala pluća, krvnu sliku i sve što je potrebno i otkriva da joj je pi-si-ar je bio negativan.

– Dva puta mi je PCR bio negativan, a antitela su pokazivala pozitivan rezultat. Samo jedan dan sam imala temperaturu 37,4. U međuvremenu sam izgubila i čulo ukusa, glavobolju sam imala još jedan dan i plitak dah koji je trajao mesec dana – naglašava Babić.

Bonus video:

(Espreso.rs/RTSOrdinacija) 

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar