Radio Balkanfox

O nama

Radio Balkanfox je nastao 20 novembra 2017. Radio je sastavni deo društvene mreže Balkanfox koja već uspešno postoji skoro pet godina.Radio je ideja vlasnika mreže koji se nekada ozbiljno bavio ovim poslom.U početku orijentisaćemo se na mali internet radio isključivo za posetioce portala i naše društvene mreže Balkanfox. U pravoj poplavi internet radio stanica (ima ih i previše sa istim muzičkim izborom) mi ćemo vam ponuditi nešto drugačije i nadamo se interesantnije.Biće to spoj starog i novog po blokovima.Spojićemo kvalitetnu muziku s kraja prošlog veka i novitete koje svakodnevno slušate. U našoj muzičkoj fonoteci koja je jako bogata ima mnogo pesama koje su jednostavno zaboravljene (imaju čak i malo pregleda na youtube) jer ih niko ne pušta nekad su bile su veliki hitovi.Zašto ? Kod nas će biti u muzičkom izboru.Očekujte raznovrstan muzički izbor za sve ukuse.Tematski muzički blokovi koncerti obrade velikih hitova i još mnogo toga.Tu su i vaše muzičke želje koje uskoro kreću i moći čete da ih poručujete na našem chatu.
Na našem portalu moči čete da pročitate najnovije vesti sa skoro 30 izvora.Sve ono što je najzanimljivije u zemlji regionu,estradi,rijaliti programima, zatim muzičke vesti, zanimljivosti pa do izlazaka u Beogradu.I sve to sa svih uređaja 24 sata na dan.

Radiobalkanfox.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca nase mreze . Svi podaci dobijeni od strane posetioca (ime, adresa, email…) i ostali podaci nisu dostupni trecoj strani. Radiobalkanfox.com portal se obavezuje da cuva privatnost korisnika, te da privatne podatke nece distributirati niti prodavati trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika i u slucaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

Radiobalkanfox.com ne garantuje,niti preuzima odgovornost za bilo koji proizvod ili servis reklamiran od strane treceg lica na nasoj mrezi, kao ni za hiperlinkovane web sajtove, sajtove na banerima ili bilo kog drugog nacina reklamiranja. Radiobalkanfox.com nece biti saucesnik,ili na bilo koji nacin odgovoran za kontrolisanje bilo kakvih transakcija izmedju vas i drugih korisnika proizvoda ili servisa. Radiobalkanfox.com ne garantuje i ne snosi odgovornost za sadrzaje drugih kao sto su link strimovi foto kao ni za njihovu funkcionalnost. Zadrzavamo pravo da menjamo uslove koriscenja i politiku privatnosti za nase i vase bolje i sigurnije koriscenje!!! Bicete obavesteni u slucaju ovakvih aktivnosti!

Radiobalkanfox.com koristi usluge trecih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne ukljucuju Vaše ime, adresu, e-mail ili telefonski broj) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale. Ukoliko želite da procitate više informacija o ovoj praksi i izaberete da li želite da se ovakve informacije koriste, posetite Politiku privatnosti za Google oglase i Google mrežu sa medijskim sadržajem.

UKOLIKO STE VLASNIK NEKOG MEDIJA ILI AUTORSKOG MATERIJALA I SMATRATE DA SE VAŠE AUTORSKO DELO NELEGALNO PRIKAZUJE U NAŠOJ MREZI, MOLIMO VAS DA NAS OBAVESTITE O TOME I MI CEMO ISTOG MOMENTA UKLONITI POMENUTI SADRZAJ SA NAŠEG WEB SAJTA. RADIOBALKANFOX UZ POMOC PODELE ŠALJE PREDLOGE ,STRIM LINKOVE I OSTALE LINKOVE KA SAJTOVIMA SA KOJIH SE PRIKAZUJU ISTI! RADIOBALKANFOX.COM NE RADI CUVANJE FOTOGRAFIJA, STRIMIG AUDIO I VIDEO MATERIJALA VEC PRIKAZUJE SAMO LINKOVE KA TRECEM SAJTU NA KOME MOŽETE POGLEDATI TRAŽENI MATERIJAL.

Zadržavamo pravo na promene ovih uslova, promene na celom sajtu, ukljucujuci ukidanje bilo kakvog sadržaja ili opcije sajta, a isto tako i dodavanje novih opcija u bilo koje vreme.Blagovremeno cemo vas obavestiti o svakoj promeni na sajtu.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o posvecenosti RadioBalkanfox.com zaštiti privatnosti internet korisnika, kontaktirajte nas.