Radio Balkanfox

OČAJNIČKI POKUŠAJ PODGORIČKIH VLASTI DA PROVOCIRAJU HAOS! Milov savetnik: Sveštenici SPC diluju heroin

Podelite ovu vest

Marko Šćepanović, savetnik u ministarstvu prosvete Crne Gore, snimio je pesmu u kojoj najsramnije vređa sveštena lica i samu SPC!

U pesmi „Mantija mi daje moć“, koju je postavio na internet, Šćepanović peva da sveštenici uzimaju novac sa ikona za sebe, kao i da diluju heroin.

– Ma kakvi privatnici, država ih dere, mi poreze ne plaćamo od prije nove ere. Niko nas ne dira, svak se blesav pravi, zbog mantije ja mogu kriminalom da se bavim. Sa ikone sav novac u svom džepu stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam. Ma kakve starije kolege sveštenici, znaju sve šta radim, ali ćute, mučenici. Da prijave me, ne smeju jer držim ih u šake i ja dobro znam da mnogo vole dječake. Mantija mi daje moć, nekažnjeno mogu proć – reči su Šćepanovićeve pesme.

Iz ministarstva prosvete Crne Gore potvrđeno je za podgorički portal Borba.me da je pomenuta osoba zaposlena kod njih.

– Šćepanović jeste angažovan putem ugovora na određeno vreme. Jasno je da zaposleni u bilo kojem ministarstvu i javnoj upravi u celini imaju pravo na sopstveni stav u odnosu na društvene teme, ali nikako i na ponašanje kojim bi rušili ugled prosvetnog sistema. Kad se upoznamo sa navedenim, moći ćemo zauzeti detaljniji stav – saopšteno je iz ministarstva prosvete.

Kurir.rs/ K. B.  Foto: EPA/Boris Pejović, Youtube


Kurir


Izvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar