Radio Balkanfox
OČI U OČI NAKON SVEGA! Dalila i Car progovorili o propaloj vezi, a onda je Dalila priznala da li bi OPET bila sa njim! (VIDEO)

OČI U OČI NAKON SVEGA! Dalila i Car progovorili o propaloj vezi, a onda je Dalila priznala da li bi OPET bila sa njim! (VIDEO)

U toku trajanja Igre istine, pitanje je postavio Filip Car:

– Je l smatraš da bi naše zbližavanje rešlo neke stvari? pitao je Dalilu.

– Ja sa decom radim kako se radi sa decom. Ja nisam socijalna ustanova. Meni kada bude dosadno i kada osetim da razgovaram sa tobom, ja ću ostvariti kontakt. Posle svega kako si me prodao kao neki biznis da imaš. Ja sam osoba koja je povređana od strane tebe, a kada si bio u vezi si me vređao, a pogledi koji su bili postoje i dan danas. Razgovor možda može da se desi kada ja budem odlučila. Ja sa tobom ne treba da pričam, nisi pokazao ni u jednom momentu da si bio zagrejan, a ja sam ti sve dala, a ti si me prodao – rekla je Dalila.

– Ti moraš biti svesna da si ti bila inicijator nekih stvari. Ja nisam imao hrabrosti da kažem neke stvari – rekao je Car.

– Ti ni sada nemaš hrabrosti. Ti sve radiš iz inata. Ti tražiš samo moju reakciju. Ti si osoba koja bi svoj polni organ umočila u bilo šta. Dokazao si da si neko ko je spreman da j**e i muvu u letu, pokazao si koliko si plitak – rekla je Dalila.

– Ti se boriš u sebi da razgovaraš sa mnom, a ovamo nećeš to da priznaš to – rekao je Car.

– Ona se nada da ja nju volim, i da ćemo se ljubiti, ona se tome nada – pričao je Car.

– Tome se ti nadaš – dodala je Dalila.

U video prilogu pogledajte detaljnije

 

 

 


Izvor:AlooOnline.ba

radiobalkanfox

Dodaj komentar