Radio Balkanfox

OČI U OČI NAKON ŽESTOKIH BATINA Tara Simov i Anđela Veštica zajedno pred kamerama posle teških telesnih povreda


Bivša zadrugarka Tara Simov u više navrata je javno pokazala povrede koje joj je pre par godina, kako tvrdi, nanela starleta Anđela Veštica, koju je zbog toga i tužila.

Anđela VešticaFoto: Youtube / youtube

Anđela Veštica

Tvrdila je da je zbog pretrpljenog stresa išla kod psihijatra i pila lekove, o jezivim detaljima je javno govorila, a pre mesec dana išla na suočavanje sa Anđelom, na kojem se starleta nije pojavila.

Nakon svega Tara je onima koji je podržavaju otkrila da je pokrenuta peticija da se pomenuto suđenje koje je zastarelo i nastavi, pa zamolila da svi potpišu. Ipak, kako saznajemo, nakon svega što se desilo njih dve će se uskoro sresti, i to pred kamerama! Obe će sutra biti u emisiji “Amidži šou”, a ostaje da vidimo kako će proteći kada se oči u oči suoče ove dve rivalke.

Tara SimovFoto: screenshot

Tara Simov

Inače, ono što je sve šokiralo jeste to što su se njih dve zapratile na Instagram profilima, što je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja. Nijedna se za sada nije oglasila, niti dala nagoveštaj, što dodatno intrigira njihove pratioce šta se zapravo dešava.

VIDEO: Tara Simov u provodu sa Sergejom Pajićem

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar