Radio Balkanfox

Od DEVOJKE BEZ OBRVA u šouu Zvezde Granda do pevačice sa PAPRENO SKUPIM CIPELAMA! Evo kako se tokom godina menjala Ana Sević!


N.M. |

Ana Sević je na društvenim mrežama otvorila svoj foto-album, te se prisetila zajedno sa svima onima koji je prate na Instagramu kako se menjala tokom godina.

Ana Sević • anasevicofficial / Instagram

Pevačica se prvobitno prisetila 2010. godine, odnosno perioda kada su u modi bile veoma tanke obrve.

– Od srca hvala Kim Kardašijan što nam je dodala obrve na lice – poručila je šaljivo Ana, aludirajući na to što je najpoznatija rijaliti zvezda na svetu i jedna od vodećih influenserki ponovo popularizovala debele obrve.

Ana Sević
Ana Sević

Sevićeva je potom iz iste godine objavila fotografiju nastalu na snimanju prve emisije “Zvezda Granda”, muzičkog talent šou-programa koji ju je proslavio.

– Prvi krug takmičenja. Tako je sve počelo. Oktobar 2010. godine. Godine prolaze nervoznim korakom – napisala je pevačica.

Ana Sević
Ana Sević

Ana je za kraj ostavila i fotografiju sa snimanja prve emisije spomenutog TV formata u kojoj su takmičari odgovarali na pitanja gledalaca.

– Prva emisija “Narod pita” gde me je Saša Popović u pauzi pitao da li su mi to D&G cipele. Kaže: “Moja žena Suzana (prim.aut. Jovanović) ima iste. Tako da, žene, postoje muškarci koji se u sve razumeju – ispričala je Sevićeva zanimljivu anegdotu.

Ana Sević
Ana Sević

Šta je, sa druge strane, o njoj u poslednjem intervjuu ispričao bivši suprug Darko Lazić, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar