Radio Balkanfox

OD OVOGA SE NEĆE OPORAVITI! Anđela Veštica ŽESTOKO UZVRATILA pobednici Zadruge 3: Da se ne prisećamo ZLATNIH KAVEZA i Sukijevih zuba za 12.000 evra


Anđela je otkrila da poseduje čvrste dokaze o tome kakvim poslom se bave pojedine devojke u Dubaiju, te da nisu dorasle da komentarišu ovu temu, a jasno je razgraničila i posao kojim se veoma uspešno bavi od prostitucije.

Pun mi je kofer više elitnih prostituki koje se vuku po Dubaiju svakih 15, 20 dana, menjaju automobile kao čarape i dobijaju preko noći poklone u izuzetno velikim vrednostima, Dubai prostituke koje ne rade nikakav posao, a žive život na “visokoj” nozi. Neke same sebi uskaču u usta svaki put kada spomenu ”Only fans” i virtuelnu prostituciju, jer su devojke toliko glupe da ne mogu prvo da naprave razliku između pornografije i zapravo prave prostitucije o kojoj se ćuti i uvija u foliju, a one se istom bave. Kao momak kupio ovo, momak vodio ovde momak, ima 30 automobila, ja se ne bih složila baš sa time – rekla je Anđela i dodala:

printscreen

Anđela Veštica

A drugo ne razumem potrebu nazovi “ispunjenih” osoba da komentarišu druge javno, ja nemam potrebu da se bavim ”elitinim Dubai” prostitukama, ali neću ćutati na raznorazne izjave istih, bolje da se slikate, nego da idete sa drugaricama u Dubai i onda da isplivaju dokazi koje posedujem da ta “drugarica” ima pišu od 20cm i bogati je Arapin. Tako da mučite vi svoju Dubai muku, dok se ja slikam i snimam. Da se ne prisećamo zlatnih kaveza i Sukijevih zuba za 12.000 evra.

Informer

Iva Grgurić

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar