Radio Balkanfox

Od poslanice, hapšenja muža do smeštanja u Lazu: Ovo je obeležilo život bivše Modelsice


Nekadašnja članica grupe “Models” Nevena Stamenković (38) sinoć je, 11. oktobra, primljena u bolnicu Dr. Laza Lazarević. Nevena je ranije u žiži javnosti bila više puta zbog svog turbulentog života.

Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti.

Pre par godina mediji su pisali da je Nevena doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Nevenin bivši suprug Srđan Adžemović uhapšen je pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

- Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam - rekla je neposredno posle njegovog hapšenja, dok je poznato da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

Nevena se sa koleginicama iz grupe "Models" u više navrata pojavljivala u javnosti u veoma provokativnim odevnim kombinacijama o kojima se dugo pričalo, dok se često polemisalo o njihovim glasovnim sposobnostima.

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - pričala je 2018. godine Nevena.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar