Radio Balkanfox

Odbacili su me kao majka kučence: Milena Ćeranić o “Zvezdama Granda” i linču javnosti koji je doživela


Milena Ćeranić se prvi put pred publikom pojavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” iz kog, kako sama kaže, nosi lepe uspomene. Međutim, period posle toga joj nije bio najsjajniji iako se ona trudila da u svemu nađe nešto pozitivno.

Milena Ćeranić/ ATAImages/ Antonio Ahel

pročitajte još

Posle mnogo godina, Milena je otvorila dušu o učešću kako u ovom takmičenju, tako i o jednom rijalitiju u kom je bila, a posle koga su joj mnoga vrata zatvorena.

– Jako sam ponosna na svoj segment života u Zvezdama Granda, iako su me odbacili. Kao neko kučence koje majka odbaci, ne zato što nisam valjala nego zato što sam bila svoja. Izborila sam se tek za svoje mesto posle Farme. Tek sam skoro počela da pričam o Farmi i šta se tamo zapravo desilo jer sam doživela veliku torturu. Današnji klinci ne znaju kako je to biti linčovan. Tad nisam mogla da pričam u intervjuu, nisam ni imala mogućnosti da kažem šta sam želela, a danas imamo društvene mreže gde svako može da izrazi svoje mišljenje, što je velika prednost sadašnjice. To je velika stvar za nekoga ko je tad imao samo 23 godine. Jako je bilo teško izboriti se sa svim tim kretenima. Od porodice sam imala neizmernu ljubav i podršku, ja sam dete koje je imalo sve i želela bih svakom detu tako nešto – ispričala je pevačica.

Milena Ćeranić ATAImages/Antonio Ahel

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar