Radio Balkanfox

ODBILA BIKOVIĆEV POZIV! Zvao je da se pojavi u filmu ”Hotel Beograd”, evo zašto je NEGODOVALA ULOGU!


I.H.R |

Milica Pavlović tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou”, na iznenađenje mnogih, skinula je korset koji je nosila, pa u programu uživo ostala samo u peškiru.

Milica Pavlović i Miloš Biković • youtube

No to nije jedina stvar koja je iznenadila gledaoce. Iako je došla da promoviše seriju ”Pevačica”, nju je voditelj Ognjen Amidžić pitao da li je dobila još neku ponudu za seriju ili film na šta je Milica iskreno odgovorila:

Milica Pavlović
Milica Pavlović

Postiđena Milica je potom otkrila da je imala još ponuda kada je gluma u pitanju i to od Miloša Bikovića.

– Da, bilo mi je ponuđeno više uloga. Nisam ih prihvatila ne jer nisu bile dobre, nego mi nisu bile u tom momentu dovoljan izazov. Za film ‘Hotel Beograd’ me je zvao Miloš Biković i ponudio mi jednu malu, slatku, simpatičnu ulogu, gde bih ja trebalo da budem dobra ‘riba’. Iako me je pozvao lično Biković, koji ima fantastične rezultate, koji je jedan od naših najvećih glumaca, nekako mi to nije bio izazov. Baš sam tad pričala sa prijateljima, veći izazov bi mi bio da ne progovorim ništa nego da na primer vidim Bikovića, budem čistačica, obrišem mu cipele, nego da budem dobra “riba”- rekla je Pavlovićeva u “Amidži šou”.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar