Radio Balkanfox

ODLAŽE SE PREMIJERA PREDSTAVE “BITANGA U BOJI”! Evo koda ćete moći da je gledate!Pozorišna predstava “Bitanga u boji”, čija je premijera planirana za 15. oktobar u Akademiji 28, na veliku žalost publike odlaže se usled bolesti jednog od članova glumačkog sastava. Premijera se odlaže do daljnjeg, a o novom datumu publika će biti obaveštena blagovremeno.

Podsetimo da je ova urnebesna komedija čiji je scenarista poznati novinar, TV voditelj i pisac, Vanja Bulić, govori o uglednom tajkunu, koji ulaskom u kulturu želi da “izbriše” deo svoje biografije sa ciljem da ostane upamćen, u najmanju ruku kao mecena. Angažujući dva glumca i dve glumice da pripreme pozorišni komad po svojoj želji, on ulazi u svet pozorišta sa željom da to bude prva predstava koju će finansirati.

Režiju ovog izuzetnog pozorišnog komada potpisuje talentovana Tea Puharić, a izuzetnu glumačku ekipu čine Miloš Đordjević, Maja Šarac, Milan Čučilović i Tijana Upčev kao debitantkinja od koje se mnogo očekuje. Producent predstave je renomirana Agencija Scena koja iza sebe ima više značajnih pozoriišnih ostvarenja.

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar