Radio Balkanfox
Odrekli su se hrane, trenirali, pevačici je Popović platio operaciju, a neki su prestali da jdu zbog stresa!

Odrekli su se hrane, trenirali, pevačici je Popović platio operaciju, a neki su prestali da jdu zbog stresa!

Za mnoge je 2021. godina bila stresna zbog pandemije korona virusa, ali bilo je i onih koji su baš pandemiju iskoristili na pravi način i izgublili višak kilograma i u novu 2022. godinu ulaze sa savršenom linijom.

 

 

Neki su bili na rigoroznim dijetama, neki su od stresa izgubili višak kilograma i to u rijalitiju, a bilo je i onih koji su uz određeni režim ishrane i treningom doveli liniju do savršenstva.

Printscreen

 

 

 

Učesnica Zadruge Dalila Dragojević kaže da je smršala 15 kilograma i postala vrhunska riba! Bosanska starleta je pre ulaska u „Zadrugu 5“ bila na dijeti koju joj je propisala Ljuba Pantović, a zatim se dodatno istopila u rijalitiju zbog ljubavnih problema.

Dejan Dragojević se prepolovio u „Zadruzi“ otkad ga je žena Dalila ostavila zbog Filipa Cara. Zadrugar kaže da je potpuno izgubio apetit i da je dosad izgubio čak 15 kilograma.

 

 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

 

– Smršao sam od stresa! Uđite u „Zadrugu“ da i vas žena prevari, pa ćete lako smršati. Nemam apetit i to malo što pojedem izaziva mi mučninu. Jedem na silu, moram! Pojedem poneki sendvič, pijem dosta čokoladnog mleka, to mi jedino prija. Ne mogu sebe da prepoznam! Više od 15 kilograma sam smršao – rekao je Dejan

 

 

Pevačica Milica Pavlović je jedna od najatraktivnijih dama na estradi, a lepa brineta može da se pohvali manekenskom figurom.

 

 

Milica je priznala da praktikuje takozvanu japansku dijetu i smršala 17 kg, ali je akcentovala da se pre nego što je isprobala istu konsultovala sa stručnjacima.

Privatna arhiva

 

 

 

– Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara – rekla je ona za „Story“.

 

 

Zorana Pavić je u proteklih godinu dana smršala 20 kilograma i svi će se složiti da izgleda bolje nego ikad.

 

 

Pevačica je godinama vodila bitku s viškom kilograma, a onda su se, kako kaže, složile kockice i danas je mnogi čak i ne prepoznaju budući da je svoju liniju dovela do savršenstva.

 

 

– Tako su se složile kockice u mom životu i to u momentu kada sam bila na jednoj rigoroznoj dijeti pred premijeru svoje nove pesme. Tada mi je pomogao i laserski centar, tako da smo obostrano koristili jedni drugima uz potpuno drugačiji način života. Često me pitaju da li jedem (smeh). Naravno, ali na potpuno drugačiji način – ispričala je Zorana.

 

 

Alo/ Dejan Briza

 

 

 

Bojana Ristivojević je dva i po meseca posle porođaja smršala 15 kilograma! Voditeljka kaže da je liniju uspela da vrati do savršenstva samo zahvaljujući ćerki Mitri.

Čim sam izašla iz bolnice, bila sam aktivna sa bebom. Lekari su mi rekli da se malo odmorim jer sam imala carski rez, ali ja to uopšte nisam poštovala. Nosila sam je stalno i bila sam u pokretu. Dobila sam mišiće zbog Mitre, ali sam i smršala, zato što mi je ona kao neki teg od pet kila – priča Bojana s osmehom.

 

 

Dea Đurđević kaže da je uspela da smrša 30 kilograma otkako je izbacila večeru! Voditeljka posle stravične nesreće koju je imala 2019. godine, naglo se ugojila, pa su joj lekari sastavili dijetu zahvaljujući kojoj se istopila i sada izgleda bolje nego ikad pre!

 

 

Merila sa m se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim smol veličinu i zadovoljna sam – kaže Dea za Hit i objašnjava na koji način održava liniju.

 

 

Printscreen

 

 

 

Elma Sinanović se zbog stresa ugojila nakon što je 2019. godine ostala bez muža Smaila. FoIkerka priča da je tugu lečila hranom, a tada je imala 75 kilograma, a onda je smršala 8 i sada ima 65 kg.

 

 

Višak kilograma dobila sam u periodu kada mi je suprug preminuo. Bila sam pod stresom i u depresiji i jela sam na nervnoj bazi. Ni sam se osećala dobro, nisam bila zadovoljna sobom sve dok nisam odlučila da probušim kašiku – priča pevačica i dodaje da je izabrala keto dijetu.

 

 

Foto: PrntScr

 

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je rešila da se tranformiše i smršala je preko 20 kilograma.

 

 

U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju – priča voditeljka.

 

 

Nataša ne krije da je zbog viška kilograma često bila na tapeti ružnih komentara, pa čak i uvreda.

 

 

TEODORI DEČKO PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE! Nino samo zbog nje doputovao iz Brazila!

 

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend