Radio Balkanfox

Oglasila se suparnica Silvane Armenulić!

Nekadašnja službenica PTT, koja je, navodno, tri godine bila ljubavnica i pratilja Radmila Armenulića i žena koju je Silvana Armenulić čupala, grebla i umalo joj slomila vrat, Leposava Jankov (83), pre četiri godine odlučila je da svoju verziju priče iznese u magazinu Lena.

Oglasila se suparnica Silvane Armenulić

Kada bi Lepa Jankov pre više od pola veka prolazila vračarskim ulicama, dečaci koji su igrali fudbal trčali bi za njom da bolje vide izvajanu plavušu iza koje je ostajao miris „šanela“. Ipak, Lepu je šira javnost upamtila, ne po lepoti, nego po novinskim napisima koji su bili vezani za njenu ljubavnu vezu sa mužem legendarne Silvane. Evo kako danas na sve to gleda gospođa Jankov:

To je daleka prošlost za mene. Radmilo i ja zabavljali smo se još kao mladi, pre nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Posle desetak godina ponovo smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo ponovo započeli vezu koja je trajala preko tri godine. Jeste to bila velika ljubav. Kada je počeo da radi kao trener u Nemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Ofenbah. Silvana nije želela da se razvede. Saznala je za nas i počela da me uznemirava. Iako razvedeni, muž i ja živeli smo u istom stanu, u posebnim sobama. Baš na moj rođendan ona je upala i odmah počela da me čupa za kosu, grebe po licu i udara. Muž me jedva odbranio – izjavila je Leposava za magazin Lena.

U bolnici „Dragiša Mišović“ su mi pregledali i ustanovili povrede. Tukla me je još jednom, na ulici. Radmilo je bio prisutan. Tužila sam je, ali je Radmilo bio na njenoj strani. Tako se sve završilo. Oni su se pomirili, ja sam se ponovo venčala sa mužem i rodila sina, koji je nažalost preminuo u dvadeset i trećoj godini. Bila sam u Amsterdamu kada sam čula da je Silvana poginula. Zaplakala sam. Nikada nisam ništa imala protiv nje – zaključila je Leposava na kraju.

 

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN
Svet-Skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Dnevni trend