Radio Balkanfox
Oglasio se Baka Prase! Otkrio gde se preselio, kupio je novi stan, ali je izgubio sve: Nemam nikakav plan

Oglasio se Baka Prase! Otkrio gde se preselio, kupio je novi stan, ali je izgubio sve: Nemam nikakav plan

U medijima je odjeknula vest kako se Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase odselio iz Srbije nakon smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, a sada se on oglasio na svom Jutjub kanalu i potvrdio ove navode medija.

Youtube screenshot Baka Prase

 

– Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovde sređuje živim kod mame i tate – rekao je Baka i dodao:

– Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto – rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

Inače, on nije otišao u Amsterdam sam, već mu društvo pravi devojka Anja.

Baku Praseta su mnogi u javnosti označili kao jednog od najodgovornijih za nasilan i neprimeren sadržaj na društvenim mrežama.  On je dao je izjavu u odeljenju za Visokotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

Youtube screenshot Baka Prase

 

Naime, čuveni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u više navrata je prozivao Kristinu, pa je čak i snimio pesmu punu uvreda za koju se veruje da je posvećena njoj. Pesma je imala više od devet miliona pregleda, pa su i njegovi fanovi postali nemilosrdni prema influenserki.

Takođe, Ilića su pratili i drugi skandali poput veza sa maloletnicama, oduzimanja luksuznih automobila.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar