Radio Balkanfox

Oglasio se Srđan Adžemović


printscreen/youtube.com

Nevena Adžemović je sinoć završila u bolnici

Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe ”Models” sinoć je hospitalizovana u bolnicu ”Laza Lazarević’‘ nakon što je usled nervnog rastrojstva koje je doživela njena majka pozvala hitnu pomoć.

Bivša pevačica je uz pratnju policije odvezena u bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci, a u trenutku nervnog rastrojstva njena majka je bila primorana da pozove Hitnu pomoć.

Sada se nakon celog incidenta, oglasio njen bivši suprug, koji je objasnio da je bivša Modelsica sada stabilno, ali je ipak naveo da je situacija delikantna:

Molim vas da me razumete u ovim trenucima. Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj rekciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu – rekao je Srđan za Kurir.

Podsetimo, Modelsica je bila udata za Srđana Adžemovića koji je pre sedam godina uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja, a ona je tada vidno utučena odbila da razgovara na tu temu.

 

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar