Radio Balkanfox

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO DA MU JE CECIN DEČKO ROĐAK: Voleo bih da se VENČAJU, pozvaću ih da mi GOSTUJU u emisiji!


Popularni voditelj u intervjuu za Informer kaže da će od Bogdana tražiti da zajedno sa Cecom gostuje u novoj sezoni njegove emisije “Amidži šou”, koja počinje sutra. 

Žarko Radovančev

Ognjen Amidžić

Ceca i ja smo pričali da dođe sa ćerkom Anastasijom, ali se posle toga, iskreno, nismo više čuli… Sada ću preko svog rođaka Bogdana morati da urgiram da mi dođu u emisiju! Nas dvojica smo rođaci preko moje prababe iz Pljevalja. On mi je to ispričao, pa sam se raspitao i shvatio da je u pravu. 

Znači, ti ćeš na svadbi Cece i Bogdana biti gost sa mladoženjine strane?

Voleo bih da se venčaju! Ako se Ceca bude udavala za Bogdana, ja ću sa svojim rođacima, logično, biti na mladoženjinoj strani. 

S kim se družiš na estradi?

S mnogo ljudi sam dobar, tu su Nataša Bekvalac, Gazda Paja, “Harikejn”… Sa svima se čujem i kada imamo vremena, popijemo kafu. Mada, moj dan je toliko prepun da nemam vremena ni za šta…

Šta te izdvaja od ostalih voditelja pa ti se pevačice, poput Severine Vučković i Nataše Bekvalac, skroz otvore?

O svemu sam razgovarao sa Severinom i Natašom, pa i o prvom se*su. Sagovornici me uvek poštuju, a i ja njih. Nije lako raditi emisiju uživo sada kada je sve dostupno na Instagramu. Ali, uvek je najbolji recept zvati zvezde koje su u tom trenutku aktuelne i videti kako se snalaze u mnogim igricama. 

TV Pink printscreen

Ognjen Amidžić

Hoćeš li ugostiti Željka Mitrovića u novoj sezoni i da li ćeš ga štedeti s pitanjima budući da ti je šef?

Baš smo se dogovarali da dođe, možda već u oktobru. Taman da isprobamo leteće skije zajedno i sve ostalo što je patentirao. Iskreno, malo se plašim jer ja ne vozim ni rolere ni skije, a on je vrlo spretan. Trudiću se da Željka ne štedim s pitanjima, ali i da ga zadivim i ponekim svojim izumom.

Po čemu će se nova sezona razlikovati?

Svaka sledeća sezona je teža jer stalno nešto moraš da menjaš. Nadam se da ćemo uspeti da je osvežimo novim licima i nadam se da nas korona neće sprečiti. Imamo, naravno, nove rubrike i igrice. 

Zbog žene sam postao plavušan

Zašto si se ofarbao u plavo?

– Izgubio sam opkladu sa suprugom Danijelom i zato sam plavušan! Nije precizirala do kada moram da nosim ovu boju kose. Mada, ova promena se poklopila pred novu sezonu emisije, ali ne verujem da ću sve vreme da budem plavušan.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar