Radio Balkanfox
Ognjen Amidžić šokiran potezom pevačice, Tanja Savić odjednom napustila emisiju!

Ognjen Amidžić šokiran potezom pevačice, Tanja Savić odjednom napustila emisiju!


Ognjen Amidžić snimio je prazničnu emisiju „Amidži šou“ u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović.

Snimanje je počelo lepo, u prazničnom raspoloženju, ali je ubrzo nakon početka snimanja Tanja izašla iz studija i više se nije vratila.

Ognjen Amidžić je za gorepomenuti portal potvrdio ova saznanja, uz konstataciju da ni on ne zna šta je navelo Tanju na ovakav potez.

Alo

 

Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pola sata snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje – rekao je Ognjen za gorepomenuti portal.

Podsećanja radi, voditeljka Jovana Jeremić iznela je u javnost informaciju da su pevačica Tanja Savić i političar iz Bosne u vezi.

Alo

 

Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je u oktobru otkrila Jovana.

Mediji su nakon toga otkrili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu – objasnila je Jovana.

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend