Radio Balkanfox

ONA JE NEKO KO JE OZLOGLAŠEN U RIJALITIJU: Car opleo po Mini Vrbaški, pa je uporedio s malom Milicom, a onda UPOREDIO SEBE sa Mensurom! (VIDEO)


Pun razumevanja!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

I dalje traje debata o odnosu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića i poređenje profila ove zadrugarke sa Minom Vrbaški.

Možda je malo glupo da ja komentarišem ovu temu. Nas možeš jako lako da matiraš. Ako se ne snalaziš dobro iako nisi upućena u sve onda ne smeš da se izlećeš, tako je najbolje. Ja sam napravio grešku prošle godine i baš sam Mensura spomenuo, na kraju mi se desilo sve što i njemu. Mina je ozloglašena, ima konotaciju loše osebe, neko ko voli da krade, da skida frajere, da otežava ljudima boravak, ali isto tako, ima tu i dobrih strana kao kod svakoga. Može sve ovo ispasti planski, kao da je namerno to uradila, dopao joj se pa je na njega krenula odmah. Uglavnom, mogla si se lako snaći u odgovoru, jer Mina ima i neke kvalitete. Moguće da je planski, ne znam – naveo je Car.

Nije ona iskusan govornik – ubacio se Mensur.

Ja sam za nju čuo da ulazi neka devojka, neka mlada naivna i to sam čuo od nekoga kome verujem Rečeno je da je predivna. Ne mora ni biti planski, psihologiju ovakvih momaka je lako provaliti, tako da je sve moguće. Možda njemu i prija ona, jer je svašta prošao sa Minom. Nije on još stasao u psihičkom smislu i mislim da Mina još može da ga pogodi. I ja poklekem kao i svako – nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar