Ona je SUPRUGA folkera koji voli da šara!

Podelite ovu vest


N.M. |

Ivan Gavrilović je slavu stekao tokom 90-ih godina prošlog veka, a i danas se njegovi hitovi, poput “200 na sat”, rado čuju na žurkama.

Supruga Ivana Gavrilovića
Supruga Ivana Gavrilovića • ivangavrilovicofficial / Instagram

Pevač trenutno boravi u rijalitiju “Parovi”, gde je gledaoce kraj malih ekrana šokirao pričom vezanom za odnos sa suprugom Marinom.

– Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu. To su neke naše igrice. Mi smo 21 godinu u braku i prošli smo kroz razne faze. Nekad biste hteli više s***a, a nekad vas to uopšte ne interesuje. Ali, kada se Marina i ja dohvatimo, sve puca. Pričao sam da mi je žena aseksualna kako bih rasterao muškarce oko nje – ispričao je Ivan, kako prenosi “Informer”.

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović • Rajko Ristić / RAS Srbija

– Umeo je da viče kada popije koju čašicu više, ali više ne pije. Ivan mi nikad nije priznao da me je prevario, ali svaka žena zna šta joj radi muž. Nisam mu vratila istom merom, ali sam umela da ga kaznim na svoj način. Razmišljala sam da se razvedem, ali sam dala sve od sebe da nam brak uspe, da nam se ne raspadne porodica – ispričala je, između ostalog, Marina za spomenuti dnevni list, a ostale šokantne detalje možete saznati OVDE, dok više njenih fotografija možete pogledati u galeriji koja sledi:

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar