Radio Balkanfox

“ONA NE DAJE PROSTORA ZA TO…” Bivši dečko Aleksandre Prijović odlučio da progovori o njihovom ODNOSU!


Pevač Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović nekada su bili u emotivnoj vezi, a iako je prošlo dosta vremena od tada u medijima se i dalje provlaće priče o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze.

Aleksandra Prijović
foto: Ata images

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, a sada je pevač rešio da stavi tačku na ovu temu.

– Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem – otkrio je Perućica u emisiji “Grand magazin”, dok je na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, odgovorio:

Ljuba Perućica
foto: Dragan Udovičić

– Pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo.

On je istakao da pitanje o potencijalnoj duetskoj pesmi sa Aleksandrom novinari uglavnom postavljaju njemu, a kao razlog naveo je:

– Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar