Radio Balkanfox

“Osetio sam se iskorišćenim, nije bilo strasti”: Zdravko Čolić otkrio koja pevačica ga je zavela!


Zdravko Čolić od pojavljivanja na estradnom nebu važi za miljenika žena, a svojim hitovima ugrejao je mnoga srca. Često se pisalo i pričalo o njegovom ljubavnom životu tokom prethodnih godina, a iako je u skladnom braku već 20 godina i ima dve ćerke, važio je ranije za velikog zavodnika.

Zdravko Čolić ATAImages

Čola je tako 1997. godine iznenadio sve priznanjem da ga je zavela Frida Lingstad iz grupe “ABBA” i tom prilikom ispričao detalje njihove kratke veze. Naime, sve se dogodilo kada je pevač predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji pesmom “Gori vatra”, a Frida bila prateći vokal švedskom predstavniku. Tada se dogodio i pomenuti susret zbog kog je umalo zakasnio na nastup.

– Fridu iz grupe ‘ABBA’ sam upoznao na ‘Pesmi Evrovizije’, gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani – ispričao je tada Čolić, a prenosi “Tportal”.

Zdravko Čolić / Promo / Aleksandar Kerekeš Keki

pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar