Radio Balkanfox
Osman Karić nikad brutalnije opleo po Ša, uporedio ga sa Dragojevićem, a onda osuo paljbu po Dalili!

Osman Karić nikad brutalnije opleo po Ša, uporedio ga sa Dragojevićem, a onda osuo paljbu po Dalili!


Nakon što se desio preokret u odnosu između Dejana i Dalile Dragojević i nakon što se u Belu kuću uselio Nenad Aleksić ŠaOsman Karić se osvrnuo na aktuelna dešavanja, pa je, kao i uvek, „bez dlake na jeziku“, prokomentarisao ista.

Kada je reč o „paklenom trouglu“, Dejanu, Dalili i Caru, o kom bruji region, Osman je imao da kaže

Foto: Printscreen/instagram

 

Dalila često kalkuliše, rekao sam već dosta puta. Jako je dobar rijaliti igrač, a koliko vidim igrač i u spoljnom svetu. Voli da dominira, da bude nekom bitna, a Dejan je u njenom životu jako bitan podanik, koga se neće tako lako odreći. Trenutno ima cilj da se suprostavi Dejanovim roditeljima, bratu i sesti. Gubitkom njega proradila bi joj sujeta, kompleksi, izgubila bi sebe. Dalila će se jedno vreme udaljiti od Dejana, samo radi jednog cilja. Cilja, da bi ušla ponovo u vezu sa Filipom Carem. U Cara je zaljubljena, jednostavno ona oduvek traži osobu poput njega, muškarca koji može da joj parira. Da može, bila bi u vezi sa Carem, a Dejana bi držala uz sebe vezanog na povodcu, kao kućnog ljubimca. Njena izjava, da bi ušla u vezu sa Filipom Carem samo da bi mu se osvetila i ostavila kao on nju, ta priča ne pije vodu, bar što se mene tiče. To je njena želja, a bacanje narodu i zadrugarima prašine u oči. Misli da će tom rečenicom zaobići hejt i negativna pitanja za crnim stolom. Dalila je što bi narod rekao „zmija u nedrima“, opasna, hladna i jako otrovna – rekao je Osman.

Kada su u pitanju Ša i Tara i njihov turbulentan odnos, Osman je imao da doda:

Foto: Youtube/Printscreen

 

Što se tiče Ša i Tare, ne bih mnogo komentarisao. Ša je ušao da bude Dejan Dragojević, što u ovom odnosu sa Tarom i jeste. Njegove muke se tek naziru. Videćemo da li će nadmašiti Cara kada su u pitanju povrede na licu –  bio je izričit Osman.

Ono što je, takođe, potreslo javnost jeste još jedna javna preljuba. Naime, Nikola Grujić Gruja prevario je svoju vanbračnu suprugu sa Milanom Šarac Mimom. Osman se osvrnuo i na ovo dešavanje, pa je osuo žestoku paljbu po Gruji.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Gruja je odlepio za Mimom, njega tek neću komentarisati. Kada je posle kllipa sa decom ostao onako hladan i ravnodušan ne treba ga žaliti. To je čovek bez imalo griže savesti, emocija. Njegov pogled i vodenjkaste oči mi sve govore. Čovek sa šifrom, sa kojom šifrom, to nek se bave psihijatri po izlasku iz rijalitija – zaključio je Osman.

Izvor:Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend