Radio Balkanfox

”Ostavio sam STATUU sa strane i za pet minuta je NIJE BILO” Pobednik “Zvezda Granda” na dan koncerta doživeo peh: “Uspaničio sam se!”


Mahir Mulalić, pobednik ovogodišnje sezone takmičenja ”Zvezde Granda” doživeo je malu neprijatnost na dan pobedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca.

Mahir Mulalić - Zvezde Granda, pobednikFoto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Mahir Mulalić – Zvezde Granda, pobednik

Mahir je, naime, nakon finala i usled mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na ”doček”.

– Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom celog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno- počeo je priču Mahir.

– I dok sam sedeo ispred hotela jer je bilo lepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam poneo statuu- iskren je bio Mulalić za Grandonline.rs, pa dodao da je najveći šok usledio kada su se vratili do hotela.

– Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel a onda je čovek koji tu radi pitao- ”Ovo tražiš?” -pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmehom na licu. Laknulo mi je kada sam video- ispričao je Mahir.

VIDEO: Snežana Đurišić o dolasku Ceca u Zvezde Granda

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar