“Ostavio si me na ulici i bez dinara”!

Podelite ovu vest


D.D.N. |

Kristijan Golubović danas obeležava Aranđelovdan, a njegovi najbliži poslali su mu čestitke. Kristijanova sestra obratila mu se dirljivim rečima i pitanjima koje je muče.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović • youtube

– Ćao, bato! Srećna ti slava, samo da znaš, pratim svaku Zadrugu, želela bih da te podržim i kažem ti da ne padaš ni na kakvu vrstu provokacija. Bato, znaš koliko si psihički jak i stabilan. Znaš dobro zbog čega si ušao i za šta se boriš, a kada dođe trenutak, nema svađe, zapamti to. Kada god gledam, nije mi prijatno, potresem se, plačem, znam dobro da ti nije lako i da moraš da izdržiš. Oko tebe sve sami ološi… Isto mi je drago što su Čorba, Mišel, Aleks i Zvezdana pored tebe i ovim putem ih podržavam – deo je pisma koje je dobio od sestre.

Kristijan
Kristijan • youtube

– Što se tiče mog života moram da ti se poverim sve. Ono što smo se dogovorili i što si mi obećao nije ispunjeno, Izašla sam iz onog stana, trenutno sam u Zemunu. Mislim da nije u redu to što si me ostavio na ulici i bez dinara. Ne znam šta se desilo da meni nije prosleđen novac koji si mi obećao. Situacija je užasna, ne mogu da se zaposlim, korona je u mahu. Toni isto tako radi dosta slabo, kod njega isto skraćeno vreme do 21 čas se radi. On plaća svoj stan sa devojkom i kredit mu skidaju. To što mi Toni nešto kupi za hranu, dam ovim ljudima što su me primili kod njih. Jako mi je teško jer zdravstveno nisam baš dobro, a doživela sam da sam na ulici u 51. godini, sramota. Boži sam rekla da sam na ulici, ali se on nije ponudio za bilo kakvu pomoć. Niko nije pitao treba li mi za lekove. Jedino ko može da mi pomogne i treba da mi pomogne si ti, bato moj. Zamoliću te da u lajvu poručiš Boži da mi donese novac za stan, život i lekove – poručila mu je sestra.

– Samo da te pitam, zašto svoju sestru i decu pozdravljaš samo jednom? Da li sam to zaslužila?” – pitala ga je sestra.

Pored ovih reči, poslala mu je i poklone u vidu šolji, ikona i jednog anđela.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar