Radio Balkanfox

Otkazao sam venčanje jer je verenica ponizila moju koleginicu


www.profimedia.rs

Ljubavni trougao

 

Na vrhu liste povoda za nesuglasice svakako je lista gostiju i raspored sedenja.

Sa tako visokim cenama venčanja ovih dana, parovi su često primorani da donose teške odluke o tome koje prijatelje i članove porodice neće moći da pozovu što, naravno, može dovesti do nekih neprijatnih razgovora.

To je upravo ono što je jedan par otkrio kada su se složili da oboje pozovu svoje kolege – budući da su oboje već neko vreme zaposleni i odlično se slažu sa svojim kolegama.

Samo jedna koleginica izostavljena

Evo gde stvari postaju zeznute. Buduća mlada, Ejmi, rekla je da je bila više nego srećna što je njen verenik pozvao sve njegove kolege, sa izuzetkom jedne žene po imenu Tali, koja je bliski prijatelj sa njenim  dečkom.

Budući mladoženja nije mogao da nasluti da verenica neće ispoštovati dogovor. Kada je došao na posao, sačekalo ga je neprijatno iznenađenje.

“Na moje pitanje zašto, rekla je da je jednostavno ne voli i smatra da je naše prijateljstvo neprijatno, rekavši da misli da je Tali tip osobe koja pokušava da animira zauzete muškarce i bude u centru pažnje”, objasnio je muškarac na Reditovoj stranici Da li sam ja kreten? forumu.

“Nakon što su još malo razgovarali da vide odakle joj ideja, pokazalo se da se to ne zasniva na ničemu drugom osim na Talinom izgledu, jer je čak i Ejmi priznala da je Tali uvek vrlo ljubazna prema njoj. Ali ipak, Ejmi je odlučna da Tali neće doći na venčanje i rekla da čini je nesigurnom. “

Kako je objasnio čovek “Ejmi lepa žena”, pa ne može da razume zašto bi se osećala tako nesigurno zbog jedne od njegovih koleginica, ali se ipak složio da je ne pozove, samo ako joj to može reći lično, pre nego što podele pozivnice.

pexels.com

Žena na radnom mestu

Takve žene nisu dobrodošle

Nedelju dana kasnije, čovek je krenuo na posao i odmah je znao da nešto nije u redu, jer je Tali odbila da razgovara s njim, a i ostale kolege su je ignorisale. Nakon što je više puta pokušao da je upita šta nije u redu, čovek je odlučio da pozove Talinog dečka da pita šta je bilo, ali naišao je na sarkazam.

“Ispostavilo se da je nekoliko dana ranije Ejmi došla na moj slobodni dan sa posla sa pozivnicama (nisam imao pojma da ih je čak i napravila) i uručila svima pozivnice ispred Tali, a zatim rekla Tali da nije pozvana, “žene poput vas nisu dobrodošle”, što je izazvalo sugestije da je to moja ljubavnica, objasnio je muškarac.

Od tada su je maltretirali neki momci na poslu, a žene izbegavale. Sada traži drugi posao.”

Ova ljubomorna, osvetoljubiva žena pokazala vam je ko je. Ejmi nije neverovatna žena, ona je sitna, zlobna osoba koja vam je učinila fantastičnu uslugu. 

Otkazano venčanje

Nije iznenađujuće što je bio besan kada je saznao šta mu je verenica uradila iza leđa, rekavši joj: “Ako ćemo se zaista venčati, proveri svoju nesigurnost i odrasti.”

Od svađe, čovek se odselio kod prijatelja, a planovi za venčanje su otišli na pauzu – budući mladoženja se pitao da li zaista mogu da nastave sa venčanjem.

“Ejmi je nasilnik, hirovita i ljubomorna žena. Ne mogu zamisliti da ovo uradim nekome na mestu gde radi. Ili igde. Trčite”, upozorio je jedan korisnik Redita.

U međuvremenu, drugi je napisao: “Ova ljubomorna, osvetoljubiva žena pokazala vam je ko je. Ejmi nije neverovatna žena, ona je sitna, zlobna osoba koja vam je učinila fantastičnu uslugu. Učinite ono što je najbolje za vašu budućnost.”Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar