Radio Balkanfox

OTKRILA KAKO JE UPOZNALA I OSVOJILA ŠEIKA Pri prvom susretu Jelena je imala svega 48 kilograma, nije je ni pogledao

Podelite ovu vest

OTKRILA KAKO JE UPOZNALA I OSVOJILA ŠEIKA Pri prvom susretu Jelena je imala svega 48 kilograma, nije je ni pogledao

Jelena Bin Drai, Foto: Printscreen Instagram

Prelepa Jelena Jakovljević u oktobru 1998. godine postala je Miss Jugoslavije, godinu dana kasnije započela je menekensku karijeru u Milanu, a 2001. otišla je u Dubai i postala najtraženija manekenka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Jednom prilikom preko zajedničkih prijatelja, upoznala je biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Ipak, kako kaže, tokom prvog susreta nije obraaćao pažnju na nju.

-Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju „rasne“ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo – ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

U vreme dok su se Jelena i Sadid zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

– Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uboičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

Kako je jednom prilikom izjavila, u njenom velelepnom porodičnom domu koji izlazi na obalu, slave se svi praznici.

– Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde – izjavila je svojevremeno Jelena.

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic)
Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar