Radio Balkanfox
Otkrivene sve tajne Zadruge, Filip i Dalila tajno komuniciraju!

Otkrivene sve tajne Zadruge, Filip i Dalila tajno komuniciraju!


Jovana Jeremić, voditeljka i autorka emisije “Novo Vikend Jutro”, u studiju televizije Pink ugostila je voditeljku Dušicu Jakovljević, aktuelnog zadrugara i novinara Marka Đedovića, TV lice Rušku Jakić, pevačicu Vesnu Rivas. voditelja Nemanju Velikića i astrološkinju Darku Cvetković.

Printscreen

 

Preko mene svi komuniciraju, ja sam centar svih dešavanja, svo to ludilo ide preko mene. Maja videla kao neko kačenje u prolazu, ona nije ni videla to što su Dalila i on radili, kako je Dalila dotakla Filipa po licu… Dalila je zaljubljena u Filipa i on je u nju, to se vidi! Sad ću odatati jednu veliku tajnu, koju sam čuvao za Jutarnji program. Car je meni u pušionici sa rukama na ustima, kako kamera ne bi snimila, tražio pomoć da ponovo osvoji Dalilu, pitao me da li je to ikako moguče, ja sam mu rekao da ću mu pomoći, vidi se da čovek voli Dalilu, ali se plaši Maje Marinković. Ja sam mu rekao da za sve to treba vremena, Dalila ima to nešto – kaže Đedović.

Instagram

 

Mislim da Dalila ima neki neodovljivi šarm zavođenja kojeg nije ni svesna. Svi muškarci koji je najstrašnije napadaju su zapravo zaljubljeni u nju. Ona ima taj neki šarm, tu neku magičnu privlačnost za jednu vrstu muškaraca, ja tvrdim da svi muškarci koji su u “Zadruzi”, koji je najstrašnije pljuju, sutra bi bili s njom. Postoje neke stvari zbog kojih se kaješ što si uradio, a postoje neke stvari zbog kojih se kaješ ako ne uradiš. Dalila nije napravila pogrešan potez ovde, ona je napravila pogrešan potez kada se udala za Dejana. Ima tu vrstu harzime, ona je samo izabrala pogrešnog dečka koji će ići uz nju – priča Ruška Jakić.

U pravu je Ruška za sve – složio se Marko.

Alo.rs

 

– Moramo se setiti njenih ranih radova! Ja sam je isto posmatrala, ona ume da zavodi, koketira, pola nacije bi poludelo za njom! Zrači tim nekim se*sipilom, ona iskače iz ekrana! Ume ona to, zavodi sve – ubacila se Vesna Rivas.

Dalila je napravila najveću grešku što se udala za Dejana. Bila je mlada, trebalo je nešto da napravi pre toga u svom životu – dodaje Ruška.

– Sve to što stoji što vi pričate, ali ne bih se složila da je pogrešila što se udala za Dejana, on jeste jedan jako dobar i fin momak iz dobre porodice, ona se udala mlada za jednog dobrog momka koji nju voli, oboje su bili mladi. Dalila je, međutim, u celoj toj magičnoj privlačnosti o kojoj pričate napravila katastrofalnu grešku i pokazala esktremnu bezdušnost prema čoveku kome je pre godina dala svoje srce – kaže Dušica Jakovljević

Je l’ ona ima šansu da se od njega razvede napolju? Ne! Ma, on je idealan! Sve je radio kako njoj odgovara! Svesno je ona ušla u taj brak – dodaje Rivasova.

Tu se ne slažem! Dejan prvenstveno ima kompleks porodice, on ne zna da li majka više voli njega ili ovog… Ima ona čuvena rečenica: “Ranjena zver najviše ujeda” – ubacila se Ruška u raspravu, pa dodaje:

Mislim da Dejan igra igru. Ja neću da ulazim u to ko je glavni u toj priči, ali prvo su svi počeli da pljuju Dalilu, a polovina njih nema pravo da bili šta kaže – kaže Jakićeva.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dejan je glavni u toj priči, radi mozgom sve. Frka je nastala kod kartica i telefona, kakav Car, se*s i to… Poznajem ih, to svi komentarišu, a nikome nije jasno… Stalno se bar neko od njih dvoje nalazi u garedoroberu, stalno čuvaju nešto, a vi se zapitajte šta! Neću da ulazim u to, moramo da trajemo mesecima. Ja sam već rekla da je ona na nekim drugim prostorima, ona kao da je inkarnacija Agate Kristi, videćemo koliko će izdržati u celoj tj igri. Dalila ima taj sado-mazo fazon – otkriva Vesna u “Novom Vikend Jutru”.

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE