Radio Balkanfox

Ova tri horoskopska znaka se nikako ne snalaze ispod pokrivača


Međutim, zvezde otkrivaju koja tri znaka se najlošije snalaze u krevetu.

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci umeju da koriste mozak i za vreme seksa, što ne može da odmogne. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih seks traje oko dva minuta, a bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka su dobre u krevetu, mada su sklone izuzetno dugoj predigri, što može da nervira partnera.

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, seksualni odnosi kod muškaraca proizilaze iz prevelike želje za nečim novim, perverznim i uzbudljivim, a kod žena preovladava želaj za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom, piše Avaz.ba.

Kada im to nije po volji, Strelčevi gledaju da se što pre sve sve završi, a onda pobegnu glavom bez obzira. Oni tvrdoglaviji mogu čak i da odu za vreme samog seksa. Oni idu iz krajnosti u krajnost, ili pričaju o tome preterano ili uopšte ne započinju razgovor na tu temu.


Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Dnevni trend