Radio Balkanfox

Ovako izgleda ćerka Snežane Đurišić koja živi u Njujorku i ima dvoje dece!

Podelite ovu vest


F.J. |

Folkerka Snežana Đurišić izbegava da priča o onome što se pisalo za njenog sina Marka Gvozdenovića, od toga da je osumnjičen za razbojništvo i napad na nju, do toga da je pobegao iz bolnice za lečenje od alkohola.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić • Milan Ilić / RAS Srbija
Pevačica je svojevremeno iskreno priznala da ne opravdava postupke naslednika, ali da je on njeno dete i da će biti uz njega do kraja života iako je bole mnoge njegove izgovorene reči.

Snežana Đurišić sa ćerkom
Snežana Đurišić sa ćerkom • snezana.djurisic_ / Instagram

Pevačica je u par navrata govorila i o kćerki.

– Fizički je daleko, ali je uvek tu. Majka je dvoje dece. Ima divnog supruga i decu. Žive u Njujorku. Ona divno peva – rekla je Snežana za “Alo”.

– Bezobrazna je, drska i emotivna kao mama. Divne duše, za razliku od sina, koji je poročan, ali je moj i volim ih najviše na svetu kakvi god da su – dodala je ona tad o naslednici Maji.

maja, ćerka Snežane Đruišić
maja, ćerka Snežane Đruišić

– Hvala bogu na tehnologijama, pa možemo da se vidimo i čujemo kad god zaželimo, što smanjuje brigu. Ne bih znala kako to da vam objasnim, osim da mi moje vaspitanje, pa i vera, jednostavno nalažu da je pomoć nešto što činite da biste pomogli – ne da biste se osećali dobro – kazala je Đurišićka za “Kurir” nedavno.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

U trendu