Radio Balkanfox

Ovako je izgledala 2011, a danas važi za jednu od NAJATRAKTIVNIJIH PEVAČICA SVETA: Transformacija je doslovce ŠOKANTNAPevačica Džesi Nelson nedavno je otpočela solo karijeru singlom “Boyz”, a do nedavno je publici bila poznata kao deo ekstremno popularnog ženskog benda “Little Mix”. No, ona se sa koleginicama nije rastala prijateljski, pa možda ni ne čudi što su već krenule javne svađe.

Naime, one su je optužile za takozvani blackfishing što je termin koji se upotrebljava kada neko iskorišćava crnačku kulturu i estetiku za svoje potrebe, odnosno kada se neko pretvara da je tamnoput ili bar mešane rase, a zapravo nije.

Džesi je rođenda i odrasla u Romfrodu, u istočnom Londonu, nedavno je javnosti predstavila svoj novi imidž – ogromne uvojke i preplanuli ten, a i za jedno i za drugo tvrdi da je prirodno.

“Kosa mi je prirodno kovrdžava, nasledila sam je od oca, pa sam htela periku koja imitira teksturu moje prave kose i iskreno nisam mislila da radim nešto loše. Samo želim da se osvrnem i na svoj ten – u spotu sa Niki Minaž nisam imala lažan ten. Jednostavno sam pre toga bila u Antigvi tri nedelja. Zaista sam srećna kao bela devojka koja može toliko da pocrni”, rekla je ona.

No, ako se ovakve optužbe ostave po strani, jasno je kao dan da se Džesi od svog prvog pojavljivanja na sceni u takmičenju “X Faktor” 2011. godine drastično transformisala.

Ne samo što je ova 30-godišnjakinja često menjala imidž – stil odevanja, boju i dužinu kose, već je ona praktično promenila lični opis.

Pevačica je vidno imala određene estetske zahvate na licu, a poslednjih nekoliko godina zaista insistira na preplanulom tenu i s.ks.pilnom odevanju i stilu karakterističnom za zvezde kao što su Niki Minaž, Kardi Bi, Megan Di Stelion…

zena.blic.rsE-Turneja

radiobalkanfox

Dodaj komentar